KUNSTENAARS

beeld: Sofie Jaspers

Sofie Jaspers

Fotografie

 

Sofie Jaspers maakt portretten. Deze zijn eerder een document van een fictieve realiteit. De mise-en-scène is even belangrijk als de geportretteerde. Deze personages vertoeven in hun eigen omgeving maar ze worden subtiel afgezonderd van hun leefwereld.

 

www.sofiejaspers.me

 

Sander Buijs

Creatieve communicatie

 

Sander Buijs: Multimedia specialist, fotograaf. manipulatie van beelden, verdraaiing, knippen tot een nieuwe compostie.

 

www.artofmine.be

 

Santo heeft een frisse kijk op communicatie, design, webdesign en reclame.

 

www.santo.be

 

Stijn Janssens

Ingenieur-architect

 

Stijn Janssens is ingenieur-architect en ontwerpt van stoel tot stad. Zowel kleine als grote projecten worden persoonlijk uitgewerkt tot kwalitatieve, frisse en verfijnde architectuur.

 

www.stijnjanssens.com

 

Jelle Nicolaï

Grafiek - zeefdruk

 

Zijn voorkeur gaat uit naar hoogdruk, met name gravures en ex librissen. De onderwerpen waar Jelle mee speelt lijken een eenduidigheid te vormen dat afbuigt naar het religieuze in de kunst, met de nadruk op het Christendom in al zijn facetten. Van prenten tot collages, van kruisen tot glasramen, van tekst tot beeld, allen worden aangewend om tot een duidelijk onderbouwde visie te komen.

Kristof Bilsen

Documentaire/ film

 

Kristof Bilsen werkt als cameraman, monteur en regisseur voornamelijk voor de culturele sector. Hij maakte al enkele succesvolle documentaires zoals "Elephant's Dream".

 

www.kristofbilsen.com

 

Peter Van Goethem

Regisseur/auteur/schilder

 

Peter Van Goethem is actief als regisseur, auteur en schilder en werkt momenteel als doctoraatsonderzoeker aan het RITS | School of Arts.

 

 

 

Jens Dawn

Grafisch ontwerp

 

Jens Dawn maakt ontwerpen gevuld met bolletjes, rechthoeken, driehoekjes en druppels. In elk ontwerp zit een verborgen vleugje poëzie en humor. Karakter & experiment is het favoriete ontbijt van Jens Dawn.

 

www.jensdawn.be

 

1

2

3

4

5

6

7

8

Ine Pieters

Perfomance - dans - muze

 

Tekst, beweging en geluid zijn de inspiratiebronnen van waaruit Ine Pieters haar performances creëert. Vaak werkt ze ook als performer voor kunstenaars, begeleidt ze performance-ateliers in de socio-artistieke sector en schrijft ze teksten in opdracht van onafhankelijke artistieke magazines.

 

www.inepieters.be

 

9

Nancy Reijnders

Grafische vormgeving

 

Nancy is a multi-disclipinary artist based in Antwerp working at the intersection of art, graphic design, visual merchandising, illustration and set dressing. With a focus on brand awareness, she is renowned for creating a visual language close to the product.

 

http://nancyreijnders.tumblr.com

10

Gosia Olchowska

Architectuur – grafiek

 

Gosia is als architecte voornamelijk geïnteresseerd & gespecialiseerd is in tekeningen, maquette en collages. Architectuur is ook een belangrijk onderwerp in haar grafiek.

 

www.malgorzatamariaolchowska.wordpress.com

 

11

Koen Aelterman

Illustratie

 

Voor Koen is tekenen een manier om de wereld rondom hem een plaats te kunnen geven en ook om dingen te verwerken of ervaringen niet te vergeten. Hij put inspiratie uit zijn eigen leefwereld, uit reizen, theater en film. Hij werkt voor verschillende culturele centra en festivals als live tekenaar en maakt o.a. ook raamtekeningen, muurschilderingen en illustraties voor magazines

 

http://koenaelterman.com