VISIE

RUIMTE VOOR KUNST & KUNSTBELEVING

HYPERMOBIEL is een jonge kunstruimte in het hartje van Borgerhout.

DOP platform opgericht door Sofie Jaspers (fotografie), Ine Pieters (performance) & Jens Dawn (grafisch ontwerp) is een organisatie dat met projecten een platform wil bieden aan de toegepaste, beeldende en uitvoerende kunsten. HYPERMOBIEL is een vaste kunstplaats die ook gebruikt kan worden voor externe projecten.

 

DOP platform zal evenementen in HYPERMOBIEL aanbieden waar je kunst kan ontdekken en beleven. Blijf op de hoogte door de DOP platform facebook en bezoek ons op één van onze toekomstige projecten.

 

RUIMTE VOOR EXTERNE PROJECTEN

HYPERMOBIEL is er ook voor externe projecten: tentoonstellingen, workshops, lezingen, vergaderingen, … . De ruimte leent zich tot al deze mogelijkheden. Mocht je interesse hebben om jouw project te organiseren aarzel niet om ons te contacteren zo kunnen wij een offerte op maat opmaken.

 

DOP platform vzw verhuurt ook materiaal die je project enkel ten goede kunnen komen. Van spots tot geluidsinstallatie. Hypermobiel heeft alles voor handen, voor kleine & grote projecten. Voor meer info stuur je best een mail.

foto: Sofie Jaspers