tuig

DOMPEL JE ONDER IN DE KUNSTEN MET TUIG!

TUIG is een kunstatelier voor iedereen die interesse heeft in performance, installatie, fotografie, … .Samen met een kunstenaar wordt je begeleid van idee tot finaal kunstwerk.

We zorgen voor een ruimte waar je de mogelijkheid krijgt te experimenteren, jezelf te leren kennen en je talenten te ontwikkelen.

 

TUIG is enorm populair bij jongeren van 16 tot 18 jaar, maar onze organisatie biedt ook kunstateliers aan voor jonger en ouder.

TUIG OP MAAT

Onze organisatie heeft een netwerk van kunstenaar/begeleiders. Wil je graag een atelier/workshop voor je school/vereniging/bedrijf mag je ons contacteren.

Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht.

 

stuur een mail naar:

tuig@dopplatform.be

ATELIER: Performing Visual Scape

Een mooi voorbeeld van onze verschillende kunstateliers is Performing VIsual Scape.

Zoals elke kunstenaar zal je zelf of in groep een kunstproject van kop tot staart helemaal uitdenken. Ine en Sofie zijn de TUIGbegeleiders die heel de tijd ter beschikking zullen zijn om jullie te coachen.

 

4 dagen lang word je ondergedompeld in de kunst en zal je kunnen experimenteren rond fotografie en beweging. Op het einde van de week presenteer je jouw kunstwerk tijdens een toonmoment toegankelijk voor vrienden en familie.

 

Altijd al eens benieuwd geweest of zit je bomvol talent en wil je dat verder uitbouwen?

Schrijf je vandaag nog in.

Over Ine Pieters:

Ine Pieters maakt visuele installaties, waarbij ze voornamelijk werkt rond zintuigen en lichamelijkheid. Met tekst, beeld en geluid geeft ze telkens enkele abstracte fragmenten met de toeschouwer mee die de zintuigen prikkelen.

 

Over Sofie Jaspers:

Sofie Jaspers maakt portretten. Deze zijn eerder een document van een fictieve realiteit. De mise-en-scène is even belangrijk als de geportretteerde. Deze personages vertoeven in hun eigen omgeving maar ze worden subtiel afgezonderd van hun leefwereld.

Met TUIG bieden we buiten performance en fotografie nog andere kunstateliers aan.

Mocht je vragen hebben, mag je ons altijd mailen.

imeer info: tuig@dopplatform.be

 

Tuig is een project van Dop platform vzw

meer info: info@dopplatform.be